Ανεπιθύμητα συμβάντα φαρμάκων σε ενήλικες – Πρόγραμμα ασφάλειας φαρμάκων για ανδρείκελα

Ene 17, 2023 | Uncategorized

Ανεπιθύμητα συμβάντα φαρμάκων σε ενήλικες – Πρόγραμμα ασφάλειας φαρμάκων για ανδρείκελα

Πίνακας περιεχομένωνΑναφέρετε ένα πρόβλημα με φάρμακο ή ιατρική συσκευή – GOV.Ηνωμένο Βασίλειο πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετεΟι κοινές παρενέργειες των ψυχιατρικών φαρμάκων – Psych Central Diaries

Τα άτομα με καρδιακή κατάσταση χρειάζονται περίπου 7 φάρμακα καθημερινά απλώς για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό μπορεί επιπλέον να ενισχύσει την απειλή μιας επικίνδυνης αλληλεπίδρασης φαρμάκων με άλλα φάρμακα που μπορεί να πάρουν. Η καρδιά και επίσης οι πελάτες του εγκεφαλικού επεισοδίου πρέπει να βεβαιωθούν ότι κάθε ιατρός που ελέγχει είναι συνειδητοποιημένη για όλα τα φάρμακα που παίρνουν και δεν παίρνουν ποτέ φάρμακα χωρίς να ελέγχουν πρώτα με τον ιατρικό τους επαγγελματία.

Μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος ή μέσω των λεμφαδένων ενός ατόμου, μικροί αδένες σε όλο το σώμα. Τα άτομα καρκίνου των φαρμάκων λαμβάνουν για διάφορα άλλα προβλήματα από την καούρα στο άγχος μπορούν να μεταβάλουν τη μέθοδο που το σώμα απορροφά τα φάρμακα καρκινικών κυττάρων. Αυτός ο αντίκτυπος μπορεί να αποδυναμώσει τα φάρμακα καρκινικών κυττάρων ή να τα κάνει πολύ πιο τοξικά.

Τα φάρμακα που έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου (FDA) που διατίθενται προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να είναι ασφαλή και αξιόπιστα – πράγμα που σημαίνει ότι τα πλεονεκτήματα του φαρμάκου πρέπει να είναι περισσότερα από τους γνωστούς κινδύνους. Τόσο η συνταγή όσο και τα φάρμακα με τον πάγκο (OTC) έχουν πλευρικές επιπτώσεις. Τα πλευρικά αποτελέσματα, επιπλέον αναφερόμενα ως ανεπιθύμητες απαντήσεις, είναι ανεπιθύμητα ανεπιθύμητα αποτελέσματα που ίσως σχετίζονται με ένα φάρμακο.

Αρκετά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν και να μην έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη λήψη μιας ηλικίας φαρμάκων. χρήση άλλων φαρμάκων, βιταμινών ή συμπληρωμάτων διατροφής · ή διάφορες άλλες υποκείμενες συνθήκες ή προβλήματα (ως παράδειγμα, ασθένειες που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό Οι αντενδείξεις του Levitra σύστημα ή επηρεάζουν τη λειτουργία των νεφρών ή του ήπατος). Οι συνήθεις πλευρικές επιπτώσεις περιλαμβάνουν δυσπεψία, εντελώς ξηροστομία, καθώς και υπνηλία.

Τα πλευρικά αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν όταν: αρχίστε να λαμβάνετε ένα νέο φάρμακο ή συμπλήρωμα διατροφής (για παράδειγμα, βιταμίνες) σταματήστε να παίρνετε ένα φάρμακο που έχετε πάρει για κάποιο χρονικό διάστημα ή να αυξήσετε ή να μειώσετε τη δόση (ποσότητα) ενός φαρμάκου που παίρνετε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις για τα συνταγογραφούμενα σας φάρμακα και επίσης να μειώσετε τον κίνδυνο να βιώσετε ένα αποτέλεσμα αποτέλεσμα.

Το τέχνασμα των 30 δευτερολέπτων για παρενέργειες φαρμάκων – εφαρμογές για την παρακολούθηση των φαρμάκων – Oprah.com

Για παράδειγμα, ο εμπειρογνώμονας της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να προτείνει τη λήψη του φαρμάκου με τα τρόφιμα για να μειώσει την ευκαιρία να αποκτήσει queasiness ή να μην πάρει το φάρμακο με διάφορα άλλα φάρμακα. Ρωτήστε τον επαγγελματία σας για την υγειονομική περίθαλψη για πληροφορίες σχετικά με το φάρμακο όταν λαμβάνετε τη συνταγή σας (η εξουσιοδοτημένη επισήμανση του FDA για τους ασθενείς περιλαμβάνει οδηγούς φαρμάκων και επίσης πληροφορίες ασθενούς).

Διαβάστε την ετικέτα φαρμακείου και τυχόν αυτοκόλλητα που μπορεί να συνδεθούν με το μπουκάλι ή το κουτί συνταγών. Η ετικέτα καθώς https://www.kiva.org/lender/tuomo8576 και τα αυτοκόλλητα μπορεί να έχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λήψης του φαρμάκου και επίσης πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες. Η συνταγογραφούμενη ιατρική πληροφορίες σχετικά με τα πλευρικά αποτελέσματα είναι άμεσα διαθέσιμα στα φάρμακα του FDA@FDA!.?.! Βάση δεδομένων και πηγή δεδομένων FDA της FDA.

Πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα αποτέλεσμα, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε ή να απαλλαγείτε από τις επιπτώσεις. Αντιμετωπίστε τον ειδικό της φροντίδας ευεξίας σας για να δείτε αν η αναπροσαρμογή της δόσης ή η μετάβαση σε ένα διάφορο φάρμακο θα ανακουφίσει ή θα εξαλείψει το αποτέλεσμα της πλευράς. Διάφορες άλλες επιλογές, όπως ένας τρόπος ζωής ή διατροφική τροποποίηση, μπορεί να συνιστάται από τον εμπειρογνώμονα της ευεξίας σας.

Φαρμακευτική αγωγή, το ρολόι έχει έναν τύπο αναφοράς καταναλωτών, FDA 3500B. Γράφτηκε με απλή γλώσσα και επίσης δημιουργήθηκε για να είναι ευχάριστος καταναλωτής, το είδος ξεκινά με μια ιστοσελίδα ορισμένων ερωτήσεων και απάντησης για να σας βοηθήσει στην υποβολή του τύπου και μετά ζητά απλές ανησυχίες σχετικά με το πρόβλημα. Μαζί με τις επίσημες αναφορές, το Med, το Watch έχει μια γραμμή χωρίς χρέωση (1-800-332-1088) για να απαντήσει σε ερωτήσεις.